Her kan du finde alle de hunde, der leder efter en ny familie.

Alle vores hunde koster enten 2500 kr. eller 3500 kr alt efter behandlinger hunden har fået hos os.

Pengene går til at hjælpe de næste hunde der kommer ind til os.

ALLE HUNDE ER SUNDHEDSTJEKKE OG VACCINERET INDEN DE KOMMER FRA OS. 

Scroll ned for at se alle hundene. 

Navn: Trille
Alder: 8 år.
Køn: Tæve
Race: Bomuldshund

received_554624602933297.jpeg

Trille er en utrolig sød og kærlig hund, som søger hendes sidste hjem, hvor hun kan få lov at blive gammel. Trille knytter sig utrolig meget til hendes mennesker og har så meget kærlighed at give ud af. 

Trille er en modig og nysgerrig hund, som tager livet med gåpåmod, hun er udadvendt og tillidsfuld.

Trille kan være lidt gøende, når der kommer fremmede lyde udefra. Katte er ikke et hit, de skal jages, syntes hun. Andre hunde er ok, hvis bare de er søde med hende, men hun leger ikke en masse med dem.

Trille kan være alene og er god til at være med i bilen.

Trille har dog nogle ting i hendes fysik, som der skal tages hensyn til. Trille har løse knæskaller (patella luxation), men det er ikke noget der hverken giver smerter eller forhindrer hende i at leve hendes bedste liv. I samråd med dyrlægen, er beslutningen at der ikke skal en operation til, pga. hendes alder og at hun ikke har hverken smerter eller gener af det.

Trilles ene øre kan også drille lidt, så det skal man holde rent og muligvis til dyrlægen for at få det renset op, ind i mellem.

Trille har tidligere været urenlig, men det er hun ikke nu, efter hun er kommet på kost for urinvejssten. Hvis hun er alene for længe, kan der ske uheld, men hun bruger meget gerne tissemåtter, som er lavet til formålet.

Vi søger et liv til Trille, hvor hun ikke skal bo i lejlighed, pga. hendes gø tendens. Et hjem uden små børn eller andre hunde, da hun har det bedst, når hun er midtpunktet i familien.

Vi ser meget gerne, at hjemmet er hos en pensionist, som er meget hjemme med hende og vil gå nogle små hyggelige ture med hende.

Hvis Trille skulle lyde som noget for dig, så ring endelig og få en snak om hende.

Britt - tlf. 51883990