Her kan du finde alle de hunde, der leder efter en ny familie.
Alle vores hunde koster enten 2500 kr. eller 3500 kr. Pengene går til at hjælpe de næste hunde der kommer ind til os.  

 

Leon har fundet hans nye hjem

Navn: Leon.

Race:  Cane Corso blanding

Vægt: 44,5 kg

Alder:  1 år og 7 mdr.

Leon er en blid kæmpe, med super skønt temperament og masser af personlighed.

 

Leon kommer fra et hjem, hvor han betød rigtig meget, men hvor der bare ikke var den nødvendige tid til ham, så han har været dele hund, mellem 2 hjem.

Leon er stadig en unghund, med masser af dejlig energi og han er altid med på sjov og ballade. Han er venligheden selv og kan med alt og alle.

Han er rigtig god med andre hunde, men vil gerne lege hele tiden, så han kan virke lidt påtrængende over for dem. Skulle en anden hund blive sur på ham, trækker han sig bare og undgår konflikter.

Han er ikke kastreret.

Leon er super madglad, og kan finde på at stjæle mad, hvis han får muligheden, så der skal man lige være opmærksom på, hvor man efterlader spiselige ting.

Leon kan godt være alene hjemme, men kan finde på at stjæle ting der ligger og flyder, som sko og andre ting der dufter af hans mennesker. Han er også god til at køre med i bilen.

Leon kan gå løs, og kommer ved indkald og han går rimelig pænt i snor, men kan finde på at trække hvis der kommer noget spændende han vil hen til. Han er renlig, men kan finde på at markere inde,  den første dag eller to.

 

Vi ønsker et hjem  til Leon, hvor der er god plads omkring ham, så han skal ikke i lejlighed, men hus med have, gerne på landet. Det vil være en klar fordel, hvis der er anden hund i hjemmet, da han bare elsker selskab. Vi ønsker at ny ejer er over 25 år og gerne erfaring med de store racer.

 

Leon har fået vaccination her hos os, d. 18/2 og skal have igen 4 uger efter dette, da hans hvalpe vacciner ikke blev fuldført.

Leon koster 2500 kr. - Besøg kan aftales ved at kontakte Britt, på tlf. 51883990

  • Følg os på facebook

©2019 by Hundelykke.

Copyrights