Her kan du finde alle de hunde, der leder efter en ny familie.

Alle vores hunde koster enten 2500 kr. eller 3500 kr alt efter behandlinger hunden har fået hos os.

Pengene går til at hjælpe de næste hunde der kommer ind til os.  

Navn: Oda 
Køn: Tæve
Alder 1 år.
Race: Golden retriver.

Oda3.jpg

Oda er en helt igennem skøn hund, hun er kærlig, mild og tillidsfuld ved mennesker.

Oda skal have nyt hjem, da hun ikke kunne enes med den ældre hund og de var oppe og toppes med jævne mellemrum. Tidligere ejer vurderer at det var den anden hund, som startede det, da hun vogter dem, mad og andre resurser.

Oda bor i pleje på nuværende tidspunkt, og her enes hun super fint med deres hanhund, så har man anden hund, skal det gerne være en han. Hun er også vant til katte, men kan være lidt anmassende med dem, når hun lige møder dem.

Oda kan være alene hjemme, men er dog kun vant til det hvor der er anden hund, så har man ikke en anden hund, skal man påregne at der skal trænes med dette.

Oda er lidt usikker anlagt og kan blive usikker ved møde med anden hund og kan også blive forskrækket pludselig. Vi anser det ikke som noget slemt, men det er noget ny ejer skal arbejde med, så hun bliver mere selvsikker, vi ser meget gerne at man går til noget hundetræning med hende af den grund.

Eftersom Oda kun er 1 år, er der stadig en del energi i hende, så vi vil gerne have hende ud til et hjem, hvor man forstår at bruge hendes skønne energi, med gode gåture, hundetræning og hvad man ellers kan finde på.

Hvis du føler Oda kunne være noget for dig, så tøv ikke med at kontakte os. Tlf. 51883990

Navn: Loke.
Alder: 2 år.
Køn: Han.
Race: Schæfer
Vægt: 42 kg - Lidt for tynd.

 
loke.jpg

 

Loke er en stor og dejlig dreng. Han har et virkelig godt sind og har den helt rette balance mellem ro og energi.

Loke er tillidsfuld og nysgerrig. Han hviler meget i sig selv og er rigtig god til at tilpasse sig omgivelserne. Han reagerer nysgerrigt når han møder mennesker, men ikke overstrømmende og vildt.

Loke har i tidligere hjem, boet ude, med en hunhund, men fordi han ville stikke af måtte han i hundegård.

Selvom han ikke er vant til at bo inde, kan han godt være alene hjemme, her hos os, men man skal dog være forberedt på at det kan være noget der skal arbejdes med. Han reagerer fint på forskellige ”indendørs” lyde som støvsuger og lign.

Loke trækker noget i snoren, så man skal have en vis fysik for at kunne holde ham, og evnen til at træne dette med ham. Hvis han får færden af noget vildt, ude på tur, bliver han meget ivrig, så ingen tvivl om han ville blive en virkelig god sporhund.

Loke trænger til at få opbygget noget mere muskelmasse på kroppen, men det vil vi instruere ny ejer i, hvordan man gør det.

Vi ønsker et hjem til Loke, hvor han må bo inde med familien, da han rigtig gerne vil have en masse kærlighed. Vi ønsker at han kommer ud på en gård, eller som minimum et hus med stor have. Vær OBS på at haven/grunden skal være hegnet ind, da han eller gerne kigger over til naboen. Er der hund i det nye hjem, skal det være en tæve, det er han vant til. Den nye familie skal have lyst til at gå til træning med ham, selvom han kan de mest basale kommandoer, men han vil have godt at noget mere.

Vi ved at Loke ikke er god ved katte. Vi ved ikke hvordan han er med børn, så hvis der er børn i familien, skal det være større børn, 12 + år.

Vi vil gerne have at Loke bliver i Nordjylland, da han har lidt muskelspændinger, som der skal arbejdes med og det gør vi ganske gratis for ham.

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du mener at du kan tilbyde Loke det helt rigtige hjem. 

Tlf: 51883990