top of page
Her kan du finde alle de hunde, der leder efter en ny familie.

Alle vores hunde koster enten 2500 kr. eller 3500 kr alt efter behandlinger hunden har fået hos os.

Pengene går til at hjælpe de næste hunde der kommer ind til os.

ALLE HUNDE ER SUNDHEDSTJEKKE OG VACCINERET INDEN DE KOMMER FRA OS. 

Scroll ned for at se alle hundene. 

Navn: Coda

Køn: Han – kemisk kastreret.

Alder: 3 år.

Race: Pomeranien.

Coda
Coda

press to zoom
Coda1
Coda1

press to zoom
Coda2
Coda2

press to zoom
Coda
Coda

press to zoom
1/3

Coda er en fantastisk sjov og kærlig hund, som leder efter den helt rigtige familie.

Coda er en rigtig hyggetrold, som elsker at putte i både sofa og seng, ind til han får det for varmt, hvor han så hopper ned og ligger i kurven. Han er glad for gode gåture og fri leg i haven.

Coda har boet hos mig og mine hunde, den sidste tid, fordi jeg skulle have god tid til at lære ham at kende. Han har nemlig nogle udfordringer, som jeg skulle have observeret lidt på og have tid til at arbejde med.

Coda kan fint med andre små hunde, som han gerne leger med, men her hos os, er der for mange hunde for ham, som han føler han skal holde øje med og det kan godt stresse ham, så vi søger et hjem med 1 lille hunhund.

I tidligere hjem, kunne Coda ikke være alene uden at gø, men her hos mig, kan han sagtens og det skyldes sandsynligvis at der er andre hunde, så han ikke er helt alene. Derfor skal man ikke bo i lejlighed, men hus og helst med anden hund.

Der er en del pelspleje ved racen, men heldigvis er Coda ret god til at finde sig i det, især hvis der er godbidder.

Som det er med små hunde, gøer Coda ind i mellem, men ikke voldsomt, som jeg oplever det og han er rimelig nem at stoppe. Det meste gøen, kommer når han er oppe at køre, fordi han bliver glad ( når han skal have mad f.eks.), eller når man ikke kommer med det samme han kalder. Jeg er i fuld gang med at træne det og det har allerede hjulpet en del.

Coda er renlig, men der kan dog godt ligge en lille pølse, hvis han ikke bliver luftet ordentlig, efter mad.

Coda er en lille charmetrold, som får hjerter til at smelte, men han er også en herre, som gerne selv vil bestemme det hele og det viser sig ved, at han kan finde på at vogte over mad og liggepladser. Da han først kom her, kunne han finde på at snappe mig, når jeg kom tæt på hans madskål eller mad, men det har vi hurtigt fået vendt, ved at han altid får tilført mad, når jeg skal have hans madskål eller kommer tæt på ham når han har et ben, så nu er det bare skønt når jeg kommer. Ligeledes har vi også fået gjort det okay at jeg kommer hen til hans ligge pladser (under sofa og seng), da han også får en godbid her. Han snapper overhovedet ikke efter mig mere.

Coda er meget meget madglad og virkelig en klog hund, så han lærer hurtigt, hvilken adfærd der kan betale sig. Det siger sig selv, at ny ejer skal arbejde videre med denne træning, da den muligvis stadig kan stikke hovedet frem. Det skal siges, at han ikke på noget tidspunkt har ville bide mig for alvor, men tager fat uden at bide hårdt. Jeg er selvfølgelig med på sidelinien til træning af denne adfærd, lige så længe der er behov for hjælpen.

 

Vi søger et hjem til Coda som:

 

  • Ikke har børn og skal ikke have nogle, heller ikke børn der kommer på besøg hele tiden.

  • Har evner/lyst til at have hunde med udfordringer og kender fordelene ved positiv forstærkning.

  • Har hus og have.

  • Meget gerne har en lille hunhund.

Ring til Britt, hvis Coda kunne være noget for dig. Tlf. 51883990

 

bottom of page