top of page
Ved interesse for en af vores hunde

 

Hvis du er interesseret i en af vores hunde, skal du tage kontakt til os, for at aftale et møde, hvor du kan møde hunden, og vi kan møde dig. På mødet skal vi have klarlagt, om du og hunden er et godt match.

Det er meget vigtigt for os, at vi får det fulde billede af dig og det du kan tilbyde hunden, så vi kan tage den rigtige beslutning for alle, så den rigtige hund kommer til det rigtige hjem. Bor du i lejebolig, bedes du medbringe lejekontrakten, hvor i der står du gerne må have hund.

Når du har været på besøg, tager du hjem og vi tales ved, når alle har haft tid til at tænke over det hele. Bliver vi enige om at det er en godt match,  kommer vi på hjemmebesøg hos dig, for at se hvordan du bor. Det kan være at vi har nogle ting i hjemmet, som vi anbefaler at lave om, for bedre at passe på hunden og dine ting. Når dette møde er klaret og alt er godkendt, kan hunden blive din. Vi har nogle gange hunden med ud til dig, så du kan få den ved hjemmebesøget, men dette aftales på forhånd.

Bor man langt væk, kan rækkefølgen være andreledes, sådan vi laver hjemmebesøget først, som en af vores frivillige i området klarer og godkendes hjemmet, kan du komme og besøge hunden, og evt. få dem med hjem.

Hunden sælges på en kontrakt, hvor der er nogle aftaler som skal overholdes. Denne kontrakt gennemgås ved underskrift. En hund koster 2500 kr. eller 3500 kr. Prisen varierer fordi det er forskelligt, hvad vi har haft af udgifter på hundene.

Vi vil løbende holde kontakt med de nye ejere af vores hunde, for at følge med i at hunden har det godt og for at være en hjælp, hvis der opstår uforudsete problemer.

Gå til hunde der søger nyt hjem her!

bottom of page