top of page

Hvem er Hundelykke? 

Hundelykke er en dyreværnsforening med fokus på lykke for både ejere og hunde. 

Faktisk er vi mere en blot en hundeværnsforening vi er en hundeVELFÆRDsforening.

Bag hundelykke er 5 hundeglade mennesker, som alle har arbejdet sammen, hos en anden dyreværnsforening i Nordjylland. I starten af 2019 blev vi enige om, at vi ville starte vores egen forening, som skal kunne meget mere for hundene. Vi er en gruppe med vidt forskellige kompetencer, vi rummer alt fra veterinærsygeplejerske og adfærdsbehandler til nogen der ved noget om websalg og marketing. Vigtigst af alle kompetencer er dog vores fælles kærlighed til hunde og det drive vi får heraf, til at gøre en forskel.

Hundelykke er en forening som løbende vil være under udvikling, nye ting kommer til, når vi har mulighed for at tilføre dem. Alle tiltag vil dog have et fælles omdrejningspunkt hvor der lægges vægt på hundevelfærd hos både hunde og mennesker.

 

Vores formål og vision jf. vores vedtægter:

Hundelykke er en dyreværnsforening og internat, som primært fokuserer på hunde, dog kan andre dyr blive aktuelle på længere sigt. Hundelykke har til formål at forbedre hunde og hundeejeres vilkår i Danmark, både ved at udbrede viden, som skaber en bedre forståelse for hvordan hunde skal behandles og ved at hjælpe hunde/hundeejere med at finde nye hjem til hunde der ikke kan blive i nuværende hjem.

Hundelykke tror på at man også skal hjælpe mennesker, for at hjælpe flest mulige hunde, så fokus vil også ligge på de hundeejere der har brug for en hånd, for at skabe det bedste liv for hunden.

Hundelykkes vision er at vi skal have opbygget et hundecenter, hvor vi kan tilbyde en bred ”vifte af hjælp” til hunde, sådan at vi altid er klar til at hjælpe, uanset hvad det er hunden og ejeren har brug for.

Hundelykke vil arbejde for at hindre dyrplageri og unødige aflivninger.

Hundelykke vil søge samarbejde med andre organisationer/foreninger med lignende formål.

bottom of page